POMPE DE CALDURA

Gama Aquatix dezvăluie energia vitală a apei și modul de valorificare a resurselor într-un singur spațiu. Folosind un sistem cu pompă de căldură, pot fi produse apă caldă cu temperaturi de până la 70 °C, punând cele mai bune calități ale acestei resurse naturale să lucreze pentru încălzirea casei cu apă caldă menajeră și încălzire prin pardoseală. Pompa de căldură Aquatix este o alternativă la cazanul tradițional de apă caldă și economisește o cantitate semnificativă de energie, oferind o mare varietate de avantaje pentru locuință, cu o eficiență energetică maximă.

Aquantia este un sistem integrat care vă oferă încălzire, răcire și apă caldă menajeră în casa dumneavoastră. Acesta poate genera energie în totalitate independent prin utilizarea pompei de căldură sau poate atrage alte surse (energia solară, cazanele etc.) deja instalate. Configurația Bibloc permite o instalare de tip split cu un sistem hidraulic într-o unitate interioară și o pompă de căldură într-o unitate exterioară. Această unitate exterioară asigură o eficiență ridicată, precum și o instalare ușoară și o întreținere minimă, fiind capabilă să lucreze în medii ambiente la temperaturi cuprinse între -20 ° C și 46 ° C.

Un sistem integrat care vă oferă încălzire, răcire și apă caldă menajeră la domiciliu. Acesta poate genera energie în mod independent prin utilizarea pompei de căldură sau poate atrage alte surse (energia solară, cazanele etc.) deja instalate. Monobloc.


COMPACT

Această unitate compactă, prevăzută cu vaporizator, condensator și rezervor încorporat, este o soluție opțională care trebuie luată în considerare pentru producerea apei calde menajere sau a încălzirii prin pardoseală. Această opțiune este ușor de integrat în mai multe spații deoarece elimină necesitatea multor unități, deoarece totul este integrat în aceeași unitate. Condensatorul acestei unități este construit în jurul rezervorului de apă, menținând contactul direct cu agentul frigorific și apa caldă menajeră.


Pompa de caldura - Aquantia - Climatizare - Kaysun