CLIMATICA

   Suntem o companie româneasca foarte dinamică care pune accentul permanent pe calitatea produselor și a soluţiilor oferite. Datorită inovației și a tehnologiilor de ultimă generație, echipamentele noastre asigură utilizatorilor confort de calitate, oferind totodata multiple beneficii și avantaje de-a lungul întregului ciclu de viață. Echipamentele noastre sunt indispensabile instalațiilor moderne, deservind clădiri cu funcțiuni diverse: rezidențiale, comerciale, industriale, terțiare, pentru aplicații medicale (clinici și spitale) etc. In secțiunea PRODUSE, găsiti informații preliminare despre gamele noastre de echipamente.

    Specializarea echipei noastre în ingineria instalațiilor, cunoștiintele tehnice si profesionalismul îmbinate cu o solidă experiență practică internă si internațională în domeniul instalațiilor și al sistemelor pentru asigurarea confortului termic, ne permit să abordăm proiecte dintre cele mai diverse, de la cele mai simple și până la instalații ṣi sisteme foarte complexe.

   Climatica propune o gamă extrem de diversificată ṣi produsele unor mărci de prestigiu pentru care suntem importatorul direct. Partenerii nostri sunt companii reputabile, deținătoare de tehnologie ultra-modernă, capabillitati industriale, facilitati R&D, sisteme certificate de management al calitații produselor fabricate.

Click pentru scurta prezentare.

Avantajele noastre competitive:

  • Calitate și fiabilitate excelentă, echipamentele noastre sunt certificate, testate, majoritatea gamelor au certificate EUROVENT.
  • Climatica propune un nivel de pret bine armonizat cu cerintele pieței locale.
  • Avem capacitatea și know-how-ul necesar pentru asistență tehnică în optimizarea soluțiilor de climatizare, suport in proiectare și/sau în convertirea proiectelor, selecții tehnice complexe etc.
  • Asigurăm livrari rapide de echipamente și piese de schimb oriunde in Romania.
  • Servicii post-vanzare: mentenanta și service la echipamente.

 O scurta enumerare a marcilor/producatorilor cu care lucram in mod constant și pentru care Climatica este partenerul exclusiv în Romania.