GAMA DE PRODUSE COMERCIALE |
ECHIPAMENTE
ULTRA-PERFOMANTE | CHILLERS NEXUS

Unitatea exterioara – FRONT AIR DISCHARGE

Unitatea exterioara

În ZEN există o mare varietate de unități interioare: Compact Casetă (600×600), casetă Superslim (840×840), podea / plafon unitățile și, noul nostru produs, sisteme de conducte. 

Unele dintre aceste unități pot fi instalate într-o configurație TWINS: o unitate exterioară cu două unități interioare care lucrează împreună.

Gama Zen pentru aplicații comerciale oferă multiple posibilități de instalare care sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic și ecologice.

Unitățile exterioare de acest tip au o estetică cu un design robust și o performanță bună a sunetului.

Combinația efectuată cu unitățile exterioare de tip axial care sunt dotate cu tehnologie Inverter, de unde va rezulta o eficiență energetică ridicată și un coeficient de performanță sezonier (SCOP) de valoare 4.0 fiind peste cerințele și directivele europene.

 

Unitatea exterioară centrifugală ZEN de la Kaysun, este un echipament compact ce conține un compresor cu ventilație interioară dotate cu tehnologia DC Inverter. Aceste unități cu ventilator centrifugal oferă unul dintre pincipiile cheie ale brandului Kaysun și anume versalitatea echipamentelor. A fost conceput pentru clienții care au impediment cu poziționarea echipamentelor exterioare ținând cont de fațada, estetica, structura clădirilor.

  Cu alte cuvinte, această unitate exterioară centrifugală se recomandă ca soluție pentru proiectele unde spațiul exterior este insuficent.

 

 ZEN – De mare capacitate | Unitatile exterioare|Prezentăm gama comercială de mare capacitate. Principalele caracteristici pe care le dorim să le evidențiem referitor la aceste echipamente de mare capacitate sunt: debitul mare de aer și puterea de răcire.

Aceste echipamente au in componeță un compresor, ventilator exterior și ventilator interior toate dotate cu tehnologia DC INVERTER, rezultând o eficiență ridicată și o economie la energie.

Aceste echipamente de mare capacitate sunt ideale pentru controlul climei in spații imense.

Datorită tehnologiei DC INVERTER, practic, sunt 6 trepte de putere  ale unităților interioare care variază de la 20 până la 56 kW, și care pot fi combinate cu diferite unităție exterioare:

  • -front discharge
  • -vertical air discharge
  • -condensed by water

Fiecare dintre aceste unități dețin câteva avantaje de natură constructivă care  fac să se plieze situației  cerute. Unitatea exterioară cu suflaj aer lateral are o presiune statică foarte ridicată pentru acoperi distanțe lungi. Sunt combinate cu unitățile interioare de tip duct, care sunt de capacități  ridicate. Se poate opține un climat conform cerințelor chiar dacă în incinta respectivă tavanul la o cotă ridicată. Plaja de puteri este situată între 20 – 45 de kW, cu o presiune de  250 Pa.  În schimb unitatea exterioare cu suflaj vertical are o putere situată în plaja de valori 28 – 56 kW, cu o presiune de 250 Pa.     Unitatea exterioară condensată cu apă, este disponibilă cu puterile de 25 kW, 28 kW și de 56 kW.

cassete - caseta Climatica - Kaysun -Excelenta in Climatizare
AXIAL CASSETE SUPERSLIM R-32/R410A
AXIAL CEILING/FLOOR R-32/R410A
Climatica DUCT - kaysun - excelenta in climatizare
AXIAL DUCTS R-32/R410A
AXIAL CASSETE 600X600 R-32/R410A

Unități exterioare cu ventilatoare centrifuge, caracteristică principală fiind adaptabilitatea acestora. Aceste mașini sunt ideale pentru instalarea în spații interioare, unde nu există spațiu pentru o unitate axială exterioară în exterior. Combinațiile cu unități centrifuge în aer liber sunt bucăți de echipamente cu compresor și ventilatoare de interior cu tehnologie DC Inverter.

cassete - caseta Climatica - Kaysun -Excelenta in Climatizare
CENTRIFUGAL CASSETE SUPERSLIM R-32/R410A
CENTRIFUGAL CEILING/FLOOR R-32/R410A
Climatica DUCT - kaysun - excelenta in climatizare
CENTRIFUGAL DUCTS R-32/R410A

chiller modular

Chiller 30 kW - 60 kW Modular Echipat cu Tehnologia Full DC Inverter

   Chiller modular 30 și 60 kW echipat cu tehnologia FULL DC Inverter. Pana la 4 module de acest tip se pot combina, astfel se  obtine o capacitate de până la 240 kW. Consumul energetic este minimizat datorită ventilatoarelor (DC Brushless), prin acest lucru rezulta o eficienta ridicată și un cost redus cu factura la electricitate.

  De remarcat faptul că, aceste unități prezită o structură compactă creată special pentru acces facil și mententanță.

schimbatorul de caldura

Schimbator de caldura cu placi

Aceste unități de climatizare gama Nexus de la Kaysun au în dotare schimbătoare de căldură cu placi. Aceste schimbatoare de caldură prezintă un coeficient ridicat de transfer de caldură.

INDIVIDUALS

KID-02 S
KC-01 S
KC-03.2 SPS
KC-02.1 H
Controller Climatica - Kaysun
KCT – 02.1 SR

CENTRALISED

KCCT-64 I (B)
KCCT-64 IPS
KCC-64-WEB
KCCT-384 IPS

BMS AND SOFTWARE

K01-BACNET
K01-WIFI
K01-KNX
K01-LON
K02-MODBUS
KAYNET CONTROL
K01 MODBUS
1/4/8/32