CENTRALE DE TRATARE AER

Centrala de tratare aerului - Climatica - Excelenta In climatizare
AX'B-Centrală de tratarea aerului dublu de la 600 până la 60000 m3/h.
AX'M - Centrală de tratarea aerului dublu de la 1000 până la 30000 m3/h.
Centrala de tratare aerului - Debite de aer foarte mari - Climatica - Excelenta in climatizare
AX'R Centrală de tratarea aerului dublu flux cu recuperator de căldură, de la 300 până la 18000 m3/h.
Centrala de tratare aerului - Climatica - Excelenta in Climatizare

Centrale de tratare aerului Mandík sunt destinate sistemelor de ventilație a aerului în clădiri rezidențiale și nerezidențiale. Unitățile sunt echipate cu schimbător de recuperare de căldură, încălzitor de aer și, de asemenea, posibilitatea amestecării evacuării / aerului curat. Temperatura aerului poate fi ajustată prin amestecarea (recircularea) amortizorului. Gama constă din unitățile cu volum de aer de la mărimea 500 m3 / oră până la dimensiunea 6800 m3 / oră. Unitățile compacte sunt fabricate într-un design „plug & play”, inclusiv un sistem de control complet automat.

Sunt destinate distribuției centrale și condiționării aerului atât în aplicații industriale, cât și comerciale. Acestea dispun de eficiență ridicată a distribuției și condiționării aerului. Acestea oferă volumul de aer de 500 până la 100 000 m3 /h. Acestea sunt complet proiectate și certificate într-o carcasă unică fără ramă. Variabilitate ridicată a proiectării – soluții personalizate.

Centralele de tratare aerului modulare sunt destinate distribuției centrale și condiționării aerului atât în ​​aplicații industriale, cât și comerciale. Unitățile conțin schimbător de căldură de recuperare a energiei aer-aer placă și circuit de răcire integrat cu sau fără rulare reversibilă după răcire sau după încălzirea aerului furnizat. Acestea dispun de eficiență ridicată a distribuției și condiționării aerului, cu costuri minime de exploatare. Acestea oferă un volum de flux de aer de la 500 la 25 000 m3 / h. Acestea sunt complet proiectate și certificate într-o carcasă unică fără ramă. Variabilitate ridicată a proiectării – soluții personalizate.

Centrala de tratare aerului
Norme ma europeana ErP - Centrale de tratare a aerului