O PARTE DIN ECHIPAMENTELE NOASTRE

În imaginile de mai jos gasiti in mod sumar, poze cu echipamentele distribuite de firma Climatica. Unele dintre aceste poze sunt luate din catalogul furnizorului, alte poze sunt efectuate  la beneficiar.

Gasiti si poze cu sediile furnizorilor nostri. De exemplu, furnizorul ETT (Energie Transfert Thermique)din Franta, care detine echipamente de climatizare (HVAC) pentru o plaja larga de aplicatii din domeniul, industrial, retail, bazin de inot/piscine, cinema, tertiar etc. Firma Climatica este distribuitor unic in Romania de Rooftop-uri ETT. Mai multe detalii despre ETT Franta gasiti accesând link-ul https://www.ett-hvac.com/.

De asemenea, un alt furnizor este  Kaysun, un brand creat de Frigicoll Spania. Frigicoll fiind cel mai mare importator din Europa de echipamente de climatizare marca Midea. Frigicoll este numarul unu in Spania. Pentru a afla mai multe destpre Frigicoll accesați link-ul https://www.frigicoll.es/ .

Suntem importatori unici în Romania de echipamente Kaysun. Autuul pe care il are acest brand Kaysun, este prețul în raport cu calitatea. De exemplu, în gama de produse AMAZON VRF există echipamente compacte și robuste de puteri frigorifice mari, 90 kW.

Perdele de Aer - STAVOKLIMA- Climatica - Excelenta in climatizare.
Perdele de aer - Design - Climatica SRL - Excelenta in Climatizare
Perdele de aer -Climatica SRL -Excelenta in climatizare
Perdele de aer - Climatica -Excelenta in Climatizare